Zonwering & Rolgordijnen vernieuwd

Het is rustig geweest op onze weblog. In de tussentijd hebben we niet stilgezeten. We zijn druk bezig geweest met het verwerken van alle reacties, opmerkingen en suggesties over onze websites.

Na uitgebreid onderzoek en bestuderen van onze bezoekers, hebben we een aantal grote veranderingen in de vormgeving en uitstraling van de website van Zonwering & Rolgordijnen doorgevoerd. De nieuwe frisse vormgeving en bijbehorende verandering zijn bedoeld om het gebruiksgemak van de website nog verder te vergroten.

Na het bestuderen van de manier waarop u onze website gebruikt, hebben we de knelpunten aangepakt en gemakkelijker gemaakt. De volgende stap zal zijn om de frisse nieuwe vormgeving ook in de andere winkels voor lamellen gordijnen en raamhorren door te voeren.

Geplaatst in Algemeen

Geef een reactie