Rolgordijnen binnen 48 uur geleverd

verzendingEen nieuwe verbetering van onze service, maatwerk rolgordijnen gaan we voortaan binnen 48 uur bij u thuis bezorgen. Voortaan hoeft u dus niet meer 5 dagen op uw maat gemaakte rolgordijnen te wachten.

We laten onze klanten graag mee profiteren van de kracht en snelheid van onze eigen fabriek. Door de verbeteringen die we de afgelopen maanden achter de schermen hebben doorgevoerd, durven we nu de garantie te geven dat rolgordijn bestellingen binnen twee werkdagen bij u thuis bezorgd worden.

Behalve voor bestellingen die op vrijdagavond en zaterdag zijn geplaatst, kunnen we alle online bestellingen binnen 48 uur bezorgen. In de tussentijd hebben we de rolgordijnen dan ook nog eens volledig voor u op maat gemaakt.

In de meeste situaties kunnen we deze razendsnelle levering van rolgordijnen ook voor klanten in België realiseren. Heel soms kan het nog gebeuren dat een levering een extra nacht in het distributiecentrum van onze verlader moet blijven liggen, maar dat zeldzame uitzonderingen op de regel.

Geplaatst in Achter de schermen, rolgordijnen

Geef een reactie