Nieuwe motor onder de motorkap

heel-veel-lamellenDeze week is na een uitgebreide test periode ook de aandrijving onder de motorkap van onze Lamellen site volledig vernieuwd en opgewaardeerd. De tweede website die volledig op basis van onze eigen Webshop Engine werkt.

Wat voor de Online Rolgordijnen winkel van toepassing is, geldt misschien nog wel veel meer voor de verticale lamellen. Het wordt makkelijker om onze volledige collectie van kunststof, screen en gewone stoffen lamellen op onze website aan te bieden.

Was ons online lamellen assortiment tot voor kort nog zeer beperkt, met maar enkele dessins en kleuren. De komende tijd zullen we onze lamellen collectie op de website steeds verder uit gaan breiden met alles wat we u direct uit voorraad en razendsnel kunnen leveren.

Op dit moment zijn dat al ruim 250 verschillende soorten verticale lamellen, nu al bezichtigen in onze showroom. Binnenkort ook online op onze verticale lamellen website.

Geplaatst in Achter de schermen, Lamellen

Geef een reactie