Natuurlijke kleuren en lamellen dessins

natuur-lamellen-collectiePresenteerde we vorige week al met veel trots de verbeteringen onder motorkap van onze verticale lamellen website. Deze week hebben we dan ook al de eerste nieuwe kleuren en dessins toegevoegd aan onze online collectie.

Ditmaal hebben we de Natuur serie toegevoegd. Deze serie  bestaat uit zes verschillende kleuren van wit tot zwart en van licht beige tot donker bruin. De lamellen in de Natuur serie hebben een natuurlijke of zelfs papyrus-achtige uitstraling, alhoewel sommigen vinden dat het meer weg heeft van geperste rietstengels.

Wilt u ook de natuur bij u in huis brengen, bekijk dan eens de Natuur serie van dichtbij. U kunt natuurlijk ook eerst een lamellen kleurstaal aanvragen om deze lamellen met al uw zintuigen te bestuderen.

Geplaatst in Lamellen

Geef een reactie