Betalen met Mr.Cash

logo_bancontact_mister_cashSpeciaal voor onze Belgische klanten hebben we deze week een extra betalingsmethode toegevoegd aan onze websites. Naast de mogelijkheid om achteraf via rembours, met een bankoverschrijving of met e-Maestro te betalen, is het vanaf heden ook mogelijk te betalen met Bancontact/MrCash.

Bancontact/Mister Cash is de Belgische marktleider op gebied van betaalkaarten. Door middel van een pincode kan men met deze kaart elektronische betalingen doen in winkels, stations, autowegentol, tankstations, drank- of andere automaten, ook kan er geld mee uit de automaat worden gehaald.

Met deze extra betaalmogelijkheid hopen we het voor onze Belgische klanten nog gemakkelijker te maken om een bestelling te plaatsen in een van onze webwinkels voor raambekleding.

 

Geplaatst in Achter de schermen, Algemeen