Kindveilige bediening

kindveiligSinds deze maand leveren wij standaard bij al onze producten extra onderdelen mee voor het op een kindveilige manier monteren van raambekleding.

Volgens Europese richtlijnen moet alle zonwering en raambekleding in openbare ruimtes of op plaatsen waar kinderen komen op kindveilige wijze gemonteerd zijn. Dit betekent dat met name de bedieningskoorden tot een hoogte van 150cm boven de grond mogen hangen. Dat bedieningskoorden aan vastgehaakt kunnen worden aan de zijkant van het kozijn.

Wilt u raambekleding willen bestellen voor niet-openbare ruimtes of plaatsen waar geen kinderen komen, dan kunt u op onze websites voor rolgordijnen, lamellen en jaloezieen gemakkelijk kiezen voor de niet-kindvriendelijke oplossingen.

Geplaatst in Algemeen, Horizontale jaloezieen, Lamellen, rolgordijnen