700e klantenbeoordeling

Het gaat steeds beter en ook sneller met de online beoordelingen van onze zeer gewaardeerde klanten. Deze week ontvingen wij alweer onze 700e klantenbeoordeling bij Kiyoh.

Sinds ons vorige bericht over de mijlpaal van 600 beoordelingen is de gemiddelde waardering door onze klanten ook klein puntje gestegen van een score van 8,8 naar 8,9 op dit moment. Een prestatie waar we met al onze medewerkers hard ons best voor doen. We zijn dan ook trots op de enorme hoeveelheid positieve beoordelingen die we hebben mogen ontvangen.

Voor onafhankelijke beoordelingen van onze service en dienstverlening werken wij nauw samen met Kiyoh. Met de feedback die we van onze klanten krijgen proberen we onze dienstverlening en kwaliteit van de raambekleding producten nog verder te verbeteren.

Geplaatst in Achter de schermen