Lamellen beeld van golvende lijnen

03IMG_3808 17IMG_3812

Van kunstenaar Rob Noy ontvingen we onlangs een nieuwe update van z’n verrichtingen met witte kunststof lamellen in de Bogortuin in Amsterdam Oost. Beeld van golvende lijnen ving begin van de avond over de volle lengte het licht van de zon.

Een bijzonder moment toen aan het begin van de avond het ’s middags gelegde lamellenbeeld over de volle lengte het licht van de zon opving. De witte lamellen lichten daarbij heel mooi op in het donkergroene gras. De zonsondergang kon zo op speciale wijze ervaren worden en werd er één met een uitroepteken. Even later verdween de zon achter één van de gebouwen en gingen de lamellen als het ware “uit”.

Dit Pop-Up beeld was het eerste ruimtelijke beeld wat Rob Noy in de openbare ruimte heeft gemaakt. De reacties van bewoners waren heel positief. Flink wat mensen hebben zelf foto’s gemaakt en doordat enkele bewoners hem aanboden om bij hen boven te komen fotograferen heeft Rob ook het aanzicht vanaf vijf verdiepingen hoog vast kunnen leggen.

Wij zijn enthousiast over de verschillende projecten die Rob Noy weet te bedenken met kunststof witte lamellen van BSL Raambekleding. Wil je meer van z’n projecten zien, surf dan naar www.robnoy.nl

Geplaatst in Achter de schermen, Lamellen