Artistieke pop-up boom van lamellen

Pop-up boom van kunststof lamellen

Van kunstenaar Rob Noy ontvingen we onlangs een nieuwe update van z’n verrichtingen met witte kunststof lamellen op het grasveld achter Station Sloterdijk in Amsterdam. In goudkleur veranderend gebouw vormt achtergrond Pop-Up boom.

Op vrijdagmiddag 4 december heeft Rob Noy een lamellen beeld gemaakt wat zich verticaal opricht temidden van horizontaal liggende lamellen in het gras.  Locatie van dit project was een grasveld achter Station Sloterdijk. Dit gebied heeft een grootstedelijke uitstraling en het inspirireerde Rob om juist hier een beeld met organische vormen neer te zetten en te leggen.

De zon reflecteerde dit maal prachtig in een omliggend gebouw wat later op de middag transformeerde in een soort goudblok. Twee heel oude gegevens in de kunst; boom en goud kwamen zo op bijzondere wijze samen. Ook deze keer veel positieve reacties van het publiek gehad wat langs het beeld liep op weg naar het station.

Wij zijn enthousiast over de verschillende projecten die Rob Noy weet te bedenken met kunststof witte lamellen van BSL Raambekleding. Wil je meer van z’n projecten zien, surf dan naar www.robnoy.nl

Geplaatst in Achter de schermen, Lamellen