Zakelijk bestellen

Zakelijk bestellenVooral interessant voor onze Belgische klanten en relaties. Het plaatsen van een zakelijke bestelling bij BSL Raambekleding is nu nog makkelijker geworden. Sinds kort is het mogelijk om zeer eenvoudig de BTW te verrekenen als u zakelijk vanuit België of een ander land binnen de Europese Unie besteld.

Na het invoeren van uw bedrijfsnaam en BTW nummer en een digitale controle van onze kant, wordt de BTW vervolgens automatisch met u verrekend. U hoeft dus niet meer na te bellen na het plaatsen van uw raambekleding bestelling voor een gecorrigeerde factuur zonder de BTW.

Minder administratieve rompslomp voor u en voor ons, voortaan is het dus nog makkelijker en eenvoudiger om grenzeloos verticale lamellen, verduisterende rolgordijnen of horizontale jaloezieën te bestellen bij BSL Raambekleding.

Geplaatst in Achter de schermen, Algemeen