Op is op, super stunt aktie maatwerk lamellen

Op=Op voordeel korting lamellen

Eerder dit jaar hebben we een nieuwe trends 2016 collectie gelanceerd bij onze dealers, klanten en op onze website. De collectie bevat  heel veel nieuwe verfrissende kleuren, stoffen en materialen.

Met het toevoegen van nieuwe kleuren aan onze lamellen collectie zijn er ook enkele kleuren afgevallen. Kleuren die niet meer voorkomen in ons assortiment bij dealers en klanten van BSL Raambekleding, maar van sommigen van die kleuren hebben we nog vele honderden meters stof of PVC op voorraad liggen in ons magazijn.

Deze kleuren zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze Op=Op lamellen actie voor kunststof lamellen en stoffen lamellen. Natuurlijk niet zonder dat we een waanzinnige super korting geven op deze uitlopende kleuren.

Geplaatst in Lamellen