Elektrisch bedienbare rolgordijnen

Vanuit je luie stoel op afstand de lichtinval van je zonwering bedienen. Met elektrisch bedienbare rolgordijnen is het kinderspel geworden.

Home domotica is de nieuwe trend van thuis automatisering voor smart homes. Zonwerende elektrische rolgordijnen zijn tegenwoordig eenvoudig aan te sluiten op sensoren, afstandsbedieningen en slimme applicaties voor tablets en smartphones. De elektrische rolgordijnen kunnen daarmee in een handomdraai op afstand worden bestuurd.

homewizard-logo

HomeWizard thuisautomatisering

BSL Raambekleding heeft in nauwe samenwerking met HomeWizard een elektrisch bedienbaar rolgordijn voor de particuliere markt ontwikkeld. Het elektrische rolgordijn is niet alleen met een afstandsbediening vanuit de luie stoel te bedienen, ook met de slimme smartphone app van HomeWizard zijn de elektrische rolgordijnen te bedienen.

Meer weten over de maatwerk elektrisch bedienbare rolgordijnen van BSL, surf snel naar onze speciale elektrische rolgordijnen website.

Geplaatst in rolgordijnen