De voordelen van elektrische gordijn rails

U heeft gordijnen en u wilt deze graag op afstand bedienen? Open en dicht op commando, zonder dat u zelf aan het gordijn hoeft te trekken. Met de elektrische gordijnrails van BSL gaat dat heel gemakkelijk. U kunt zelfs uw bestaande gordijn(en) opnieuw gebruiken, door alleen de gordijnrails te vervangen.

Ervaar het gemak van gordijnen die automatisch naar de gewenste stand schuiven. Met de elektrische gordijnrails wordt het op een kwalitatieve én betaalbare manier mogelijk om ook de gordijnen in huis te automatiseren. De zeer degelijke motor loopt vloeiend en maakt slechts een zacht, prettig geluid bij het openen en sluiten. Ook handmatig te openen en sluiten d.m.v. korte tik aan het gordijn. Motor wordt afgedekt d.m.v. de meegeleverde motor haak en er wordt automatisch een elektronische eindafstelling.

Elektrische gordijnrails bestellen bij BSL Raambekleding.

Geplaatst in Algemeen