Waar koop je losse lamellen?

Zijn losse verticale lamellen, zonder de lamellen rails, ook online te bestellen? Jazeker! Die vraag wordt ons regelmatig gesteld. Alle verticale lamellen in ons assortiment zijn ook los zonder rails te bestellen.

Lamellen vervangen

U heeft misschien nog wel een uitstekend functionerende lamellen rails, maar u zou graag alleen uw verticale lamellen willen vervangen. Zodra u weet hoeveel losse verticale lamellen en van welke lengte u nodig heeft is het ontzettend eenvoudig. Losse lamellen bestellen kan bij BSL Raambekleding eenvoudig online.

Proefstaal aanvragen

Onze hangers voor losse lamellen en het ponsgat in onze losse kunststof lamellen zijn geschikt voor en passen op de meeste bestaande lamellen railsen. Wilt u voor de zekerheid toch controleren of onze verticale lamellen passen op uw rails, dan sturen we u met alle plezier een proefstaal toe.

Lamelbreedte

De lamelbreedte is niet te veranderen in een bestaande rails, u kunt daarom enkel lamellen van dezelfde breedte bestellen. Bij stoffen lamellen kunt kiezen uit 89mm of 127mm brede lamellen, met losse kunststof (PVC) lamellen bieden we een beperkt aantal kleuren ook aan in 52, 70, 89 en 127mm breedte.

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met BSL Raambekleding.

Geplaatst in Lamellen