Waarom kiezen voor verticale lamellen?

Een goede vraag die ons van de week in onze showroom werd gesteld….

“Waarom zou ik kiezen voor verticale lamellen?”

Geschikt voor grote en kleine ramen

Vooral als je grote raampartijen hebt zijn verticale lamellen een hele goede keuze. Het is eenvoudig om grote oppervlakten in een keer te bekleden. Omdat verticale lamellen door BSL Raambekleding volledig op maat gemaakt worden, passen ze altijd en op ieder raam. Niet alleen grote ramen hebben voordeel van verticale lamellen, de verticale lijnen van de lamellen laten kleine ramen optisch hoger lijken, wat ideaal is voor kleine woon-, slaap-, of werkkamers. Kleine kamers lijken door het gebruik van verticale lamellen groter.

Makkelijk in gebruik

De voordelen van verticale lamellen zit ‘m in de bediening en uitgebreide stijlkeuze. Zo zijn ze net zo gemakkelijk om te bedienen als  horizontale jaloezieën. Een bijkomend voordeel is dat verticale lamellen zeer licht zijn in de bediening, hierdoor kan je ze makkelijk 180 graden draaien en bepaal je zelf hoeveel licht er in binnenkomt.

Verticale lamellen springen direct in het oog. Door de verticale lijnen heeft deze raamdecoratie een eigen en sfeervolle uitstraling en geven de lamellen een ruimtelijk effect. Met onze verticale PVC lamellen kun je een kamer zelfs redelijk verduisteren.

De ruime keuze aan materialen en kleuren (van sneeuwwit tot donkerzwart en van natuurgroen tot lichtgrijs) én de strakke lijnen komen lamellen extra goed uit bij een basic, design of industrieel interieur.

Nog veel meer voordelen

We kunnen nog veel meer voordelen en redenen benoemen waarom u zou moeten kiezen voor verticale lamellen. Kom hiervoor langs in onze showroom in Berkel en Rodenrijs en bekijk onze uitzonderlijk uitgebreide collectie verticale lamellen.

Geplaatst in Lamellen