Verticale lamellen automatiseren

Energie besparen, een veilig gevoel in huis of bedieningsgemak zijn maar een paar voorbeelden waarom u zou kunnen overwegen om uw verticale lamellen systemen te automatiseren.

Niet alleen vanwege de elektrische bediening op afstand, maar ook op basis van door u zelf bepaalde tijdschema’s of ondersteund door slimme bewegings-, licht- en temperatuur sensoren wordt het in uw huis steeds aangenamer gemaakt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen. Slimme verticale lamellen systemen en elektrische lamellen rails aangedreven door MotionBlinds motoren brengen het ultieme wooncomfort bij u thuis.

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk verticale lamellen in alle soorten en maten. Textiel, kunststof PVC en met of zonder rails en met een assortiment van meer dan 250 kleuren uit voorraad leverbaar. Sinds enkele jaren hebben we ons bij BSL ook gespecialiseerd in home domotica of slimme thuis automatisering. Samen met onze partners hebben we een uitgebreid palet aan voorbeelden in onze showroom neergezet. Komt u ook eens langs om alle mogelijkheden van slimme raambekleding eens in het echt te zien?

Geplaatst in Lamellen