Raambekleding

Sneller maatwerk bestaat er niet!

Bij BSL Raambekleding zijn we gespecialiseerd in het op maat maken van alle soorten en maten raambekleding en decoraties. Van ieder raam, van klein tot héél groot. We helpen u graag met het vinden van de juiste raambekleding, de keuze in onze collectie is enorm. Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt met razendsnelle levertijden.


Rolgordijnen

raambekleding-rolgordijn
Verduisterende rolgordijnen
Verduisterende rolgordijnen, voor als het echt donker moet worden in uw kamer. Door tijdens de productie een extra coating aan de rolgordijnen toe te voegen, laten onze rolgordijnen minder licht door.

Half lichtdoorlatende rolgordijnen
Half-verduisterende rolgordijnen, laten nog wel wat licht door. Uitermate geschikt als het niet volledig donker hoeft te worden uw kamer. Door tijdens de productie geen extra coating aan de rolgordijnen toe te voegen, laten onze rolgordijnen minder licht door.

Duo rolgordijnen
Duo rolgordijnen, roljaloezieën of zebra rolgordijnen geven u een bijzondere mogelijkheid om de hoeveelheid licht in uw kamer of kantoor te regelen. Het gestreepte doek rolt achter elkaar langs, waarmee u kunt bepalen hoe het licht naar binnen komt.

Elektrische rolgordijnen
Elektrische rolgordijnen worden op maat gemaakt met dezelfde kwaliteit als onze verduisterende rolgordijnen. De elektrische rolgordijnen op maat hebben aanvullend de mogelijkheid om gemakkelijk om met afstandsbediening of huisautomatisering systeem bediend te worden. Vanuit de luie stoel of zelfs onderweg via de smartphone of tablet.

Print rolgordijnen
U wilt meer dan een effen gekleurd rolgordijn, we kunnen alle denkbare ontwerpen of logo’s printen op onze rolgordijnen. Zo kunnen we uw rolgordijnen speciaal en zeer uniek voor u op maat maken.

Project Rolgordijnen
Polyscreen project-rolgordijnen van de marktleider in Europa. BSL Raambekleding was de eerste en met vooraanstaande projecten waar wij deze aan de man brachten. En nog steeds met succes, regelmatig opleveren. De zeer uitgebreide polyscreen-doek collectie en het brede gamma aan buizen en commando’s biedt voor elk project een oplossing. Door de grote vraag en zeer goede ervaringen vanuit de projectmarkt is het aandeel van polyscreen rolgordijnen gestaag gegroeid. Lees meer over onze project rolgordijnen.


Verticale lamellen

lamellen
Stoffen lamellen
Stoffen lamellen in uni kleuren zonder dessins of motieven. Ideaal als raamdecoratie voor in de huiskamer, studeerkamer of de slaapkamer. Onze uni stoffen lamellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De lamellen zijn ieder 89mm breed.

Kunststof PVC lamellen
Kunststof lamellen ideaal als raamdecoratie voor in de huiskamer, studeerkamer of de badkamer. Onze kunststof lamellen zijn verkrijgbaar in diverse dessins en kleuren. De lamellen zijn ieder 89mm breed.

Elektrische verticale lamellen
Verticale lamellen die automatisch open- en dicht gaan of meedraaien met de stand van de zon? Slimme verticale lamellen zijn steeds makkelijker te bedienen en te monteren. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.


Klassieke houten shutters

shutter
Shutters zijn het eenvoudigst te omschrijven als klap- of raamluiken met verstelbare horizontale lamellen of jaloezieën. Bijzondere houten raambekleding, waarmee u kunt spelen met zonlicht. De zonwerende kracht van shutters is ongekend. Shutters worden veel gebruikt als zonwering of decoratieve raambekleding. Ze zijn voorzien van horizontale houten lamellen die in elke stand instelbaar zijn.

Allround shutter
De Allround shutters zijn Chinees fabricaat en daardoor voordeliger qua prijs, deze shutters zijn vervaardigd uit lindehout (ook wel basswood genoemd). Deze shutters hebben ongekende toepassingsmogelijkheden van schuine tot ronde ramen.


Vouwgordijnen

vouwgordijn
Vouwgordijnen zijn strak hangende gordijnbanen met of zonder baleinen die zich dakpansgewijs opvouwen bij het ophalen. De stofkeuze is bepalend voor de transparantie. Vouwgordijnen op maat gemaakt. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of een prijsopgave.


Horren

Onze horren worden speciaal voor u op maat gemaakt. Maatwerk op de millimeter precies. Wij staan garant voor een ongekend snelle levering van de mooiste horren op maat. Als teken van service bieden wij een grote diversiteit aan framekleuren, maten en gaaskleuren om eenieder te bieden waarnaar zij op zoek zijn, hier zitten dan ook geen meerkosten aan verbonden.

Plissé hordeuren
Onze plissé hordeuren beschikken over veel mogelijkheden. Bij ons kunt u niet enkel over het kleur frame bepalen; u kunt ook kiezen welke kleur gaas u wilt.

Raamrolhorren
Onze raamrolhorren hebben standaard de slow-motion terugrolfunctie. Als u uw hor wilt openen, dan rolt deze zichzelf met vertraging weer terug op. De raamhor zal dus niet met een harde klap terugrollen, waardoor de raamhorren langer mee gaan.


Horizontale jaloezieën

jaloezieen
Jaloezieën op maat in alle kleuren, voor ieder raam hebben we jaloezieën van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Onze jaloezieën, met of zonder zijgeleiding, worden speciaal voor u op maat gemaakt voor uw slaapkamer, kinderkamer of huiskamer. De keuze in kleuren is zeer uitgebreid. We maken horizontale jaloezieën van een ongekende kwaliteit. De gebruikte lamellen alsmede het materiaal voor de bevestiging zijn van hoge kwaliteit.


Plissé’s

plisse
Onze plissé’s geven uw interieur een warme uitstraling. Met onze uitgebreide collectie kunt u altijd een goed passende combinatie creëren.

Met de veelzijdige bottom-up top-down functie kunt u het plissé gordijn op allerlei manieren positioneren: van boven naar beneden, van beneden naar boven of zelfs een combinatie van beide. Zo beschikt uw huis altijd over licht en privacy. Net als onze andere producten worden onze plissé gordijnen ook speciaal voor u op maat gemaakt.


Elektrische gordijnrails

Op afstand bedienbare gordijnen. Met onze elektrische gordijnrails is het mogelijk. Eenvoudig in te stellen en nog gemakkelijker te bedienen. Met afstandsbediening of slimme app op uw smartphone of tablet.

Offerte aanvragen »