Rolgordijnen

raambekleding-rolgordijn
rolgordijnVerduisterende rolgordijnen
Verduisterende rolgordijnen, voor als het echt donker moet worden in uw kamer. Door tijdens de productie een extra coating aan de rolgordijnen toe te voegen, laten onze rolgordijnen minder licht door. Verduisterende rolgordijnen kunt u hier bestellen.

Half lichtdoorlatende rolgordijnen
Half-verduisterende rolgordijnen laten nog wel wat licht door. Uitermate geschikt als het niet volledig donker hoeft te worden uw kamer. Deze rolgordijnen hebben dus niet de coating die ons verduisterende model wel heeft, waardoor er meer licht wordt doorgelaten.

Duo rolgordijnen
Duo rolgordijnen, roljaloezieën of zebra rolgordijnen geven u een bijzondere mogelijkheid om de hoeveelheid licht in uw kamer of kantoor te regelen. Het gestreepte doek rolt achter elkaar langs, waarmee u kunt bepalen hoe het licht naar binnen komt. Duo-rollers online bestellen

Slimme elektrische rolgordijnen
Elektrische rolgordijnen, dezelfde kwaliteit als onze verduisterende rolgordijnen met de extra mogelijkheid om deze eenvoudig op afstand te bedienen met afstandsbediening of huisautomatiseringssysteem. Vanuit de luie stoel of zelfs onderweg via de smartphone of tablet. De op afstand bedienbare elektrische rolgordijnen op maat gemaakt en getest in onze eigen werkplaats.

Print rolgordijnen
Wilt U meer dan een effen gekleurd rolgordijn, we kunnen alle denkbare ontwerpen of logo’s printen op onze rolgordijnen. Zo kunnen we uw rolgordijnen speciaal en zeer uniek voor u op maat maken. Neemt u contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van de geprinte rolgordijnen.

Project Rolgordijnen
Polyscreen project-rolgordijnen van de marktleider in Europa. BSL Raambekleding was de eerste en met vooraanstaande projecten waar wij deze aan de man brachten. En nog steeds met succes, regelmatig opleveren. De zeer uitgebreide polyscreen-doek collectie en het brede gamma aan buizen en commando’s biedt voor elk project een oplossing. Door de grote vraag en zeer goede ervaringen vanuit de projectmarkt is het aandeel van polyscreen rolgordijnen gestaag gegroeid.

Lees meer over onze project rolgordijnen.

Rolgordijnen shoppen »