Smart home | Slimme raambekleding

Smart home, slimme raambekleding, home domotica; het op afstand (laten) bedienen van je raambekleding word met MotionBlinds steeds gemakkelijker.

MotionBlinds
BSL Raambekleding biedt een slimme oplossing voor het bedienen van verschillende soorten slimme raambekleding voor uw smart home. Van slimme rolgordijnen tot verticale lamellen en horizontale jaloezieen, uw hele huis is met hetzelfde systeem te bedienen. Zonder ingewikkelde hubs, bridges en switches zijn smart home oplossingen met MotionBlinds veelal rechtstreeks vanuit de app of afstandsbediening aan te sturen.

Rolgordijnen met Motion Horizontale jaloezieen met Motion Verticale lamellen met Motion
Duorolgordijnen met Motion Gordijnen met Motion

Uitgebreide showroom
Heeft u vragen of wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van slimme raamdecoratie en elektrisch bedienbare raambekleding, neemt u dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.

Eenvoudig in gebruik
Alle raambekleding voorzien van MotionBinds motoren zijn met dezelfde afstandsbedieningen en apps te bedienen. Op afstand, zelfs onderweg. Spraakgestuurd of door heel eenvoudig aan het trekkoordje te trekken. Veelzijdig gebruiksgemak.

Extra opties om gebruik te maken van slimme sensoren of slimme regels waarmee u op gezette momenten of bij speciale situaties uw raamdecoratie omlaag of juist omhoog wenst zijn nu nog makkelijker te gebruiken.

Slimme rolgordijnen

Elektrische gemotoriseerde rolgordijnen, die u op afstand kunt bedienen. Met of zonder speciale hub, de mogelijkheden zijn onbegrensd, tegenwoordig worden de motoren steeds slimmer. U kunt ze aanpassen aan uw dagelijkse ritme. Maar ook invloeden vanuit de directe omgeving, zoals temperatuur en zonlicht kan zorgen dat uw rolgordijnen voor een aangenaam woon- en werkklimaat zorgt. Dit levert u weer energiebesparingen, veiligheid en comfort op.

Vandaar dat wij onze slimme rolgordijnen voorzien met deze motor van MotionBlinds, welke een geïntregeerde li-ion batterij heeft. U kunt de slimme rolgordijnen eenvoudig met één druk op de knop bedienen met de bijgeleverde Motion CM-11 afstandsbediening, of u trekt 1 x aan het kettingkoord om het rolgordijn op- of neer te sturen.