Smart home | Slimme raambekleding

Smart home, slimme raambekleding, home domotica; het op afstand (laten) bedienen van je raambekleding word met MotionBlinds steeds gemakkelijker.

MotionBlinds
BSL Raambekleding biedt een slimme oplossing voor het bedienen van verschillende soorten slimme raambekleding voor uw smart home. Van rolgordijnen tot verticale lamellen en horizontale jaloezieen, uw hele huis is met hetzelfde systeem te bedienen. Zonder ingewikkelde hubs, bridges en switches zijn smart home oplossingen met MotionBlinds veelal rechtstreeks vanuit de app of afstandsbediening aan te sturen.

Rolgordijnen met Motion Horizontale jaloezieen met Motion Verticale lamellen met Motion
Duorolgordijnen met Motion Gordijnen met Motion

Uitgebreide showroom
Heeft u vragen of wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van slimme raamdecoratie en elektrisch bedienbare raambekleding, neemt u dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.

Eenvoudig in gebruik
Alle raambekleding voorzien van MotionBinds motoren zijn met dezelfde afstandsbedieningen en apps te bedienen. Op afstand, zelfs onderweg. Spraakgestuurd of door heel eenvoudig aan het trekkoordje te trekken. Veelzijdig gebruiksgemak.

Extra opties om gebruik te maken van slimme sensoren of slimme regels waarmee u op gezette momenten of bij speciale situaties uw raamdecoratie omlaag of juist omhoog wenst zijn nu nog makkelijker te gebruiken.