Verticale lamellen

lamellen
Met verticale lamellen kunt u heel gemakkelijk de lichtinval regelen en doseren. Door aan de bedieningsketting naar beneden te trekken gaan de verticale lamellen draaien. Zo stuurt u de inval van het licht en kunt snel en gemakkelijk extra sfeer aan een ruimte toevoegen.

Lamellen tekening
Stoffen lamellen
Stoffen lamellen in uni kleuren zonder dessins of motieven. Ideaal als raamdecoratie voor in de huiskamer, studeerkamer of de slaapkamer. Onze uni stoffen lamellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De lamellen zijn ieder 89mm breed.

 

Kunststof PVC lamellen
Kunststof verticale lamellen ideaal als raamdecoratie voor in de huiskamer, studeerkamer of de badkamer. Onze kunststof lamellen zijn verkrijgbaar in diverse dessins en kleuren. De lamellen zijn ieder 89mm breed.

Verduisterende lamellen
Een bijzondere eigenschap van kunststof lamellen is het verduisterende effect zodra het lamellen gordijn volledig gesloten is. Verduisterende lamellen zijn verkrijgbaar is verschillende breedtes van 52, 70, 89 en 127 mm. Voor een overzicht van alle kleuren en mogelijkheden in ons assortiment van verduisterende lamellen op maat gemaakt.

Schuifpui lamellen
Verticale lamellen voor schuifpuien en grote raampartijen. Extra grote lamellen systemen, maar denkt u bijvoorbeeld ook aan het combineren van verschillende systemen met of zonder overlapping, geschakelde bediening en aan elkaar sluitende pakketzijdes. Niks is te gek of ondenkbaar bij de specialist in verticale lamellen.

Zwarte lamellen
Zwarte lamellen en verticale lamellen in een veelvoud van andere kleuren, een uitgebreid assortiment van verschillende kleuren. Voor iedere smaak, huiskamer, studeerkamer of slaapkamer is er wel een bijpassende kleur te vinden.

Elektrische lamellen rails
Wilt u uw verticale lamellen integreren in uw smart home, maar u bent nog zeer tevreden met uw bestaande verticale lamellen. Dan kunt u ook overwegen om alleen uw verticale lamellen rails te automatiseren. Onze elektrische verticale lamellen rails met MotionBlinds motor is hiervoor de beste keuze.

Opties en mogelijkheden
BSL Raambekleding kan lamellen gordijnen volledig voor u op maat maken, met alle denkbare opties en mogelijkheden. Bediening links of rechts, de zijde waar het lamellen pakket komt te hangen of waar de verticale lamellen samen komen in gesloten stand.

Wenst u een andere kleur rail, een ander kettinggewicht of een bedrijfslogo op de lamellen geprint, niets is ons te gek. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor verticale lamellen gordijnen.

Lamellen shoppen »