Over BSL

BSL Raambekleding is een familiebedrijf dat al sinds 1990 actief is op het gebied van raamdecoratie. BSL Raambekleding is als fabrikant, groothandel en importeur een bekende naam binnen de zonwering branche. Door korte lijnen (horizontale organisatie) en de betrokkenheid (familiebedrijf), is er nog de ouderwetse tijd voor onze klanten, groot en klein. Maar wat zeker ook belangrijk is, de verhouding prijs-kwaliteit is daardoor gewaarborgd.

Fabriek, Groothandel en importeur
BSL Raambekleding is fabrikant, importeur en groothandel voor diverse producten en soorten raambekleding. Direct kopen bij de fabriek is ook mogelijk voor consumenten via onze gespecialiseerde webwinkels of natuurlijk bij ons in de showroom.

Projecten
BSL Raambekleding is zeker geen onbekende partij in de projectmarkt.

Milieubewust
BSL Raambekleding is als een producerend bedrijf zeer bewust van de belangen om zo milieubewust mogelijk te produceren. Door ons metalen, houten, papieren, PVC en plastic afval te scheiden en apart in te leveren proberen wij daar een steentje aan bij te dragen.

Cradle to Cradle
Het oude principe van onze wegwerpmaatschappij zal binnenkort verleden tijd zijn.
Cradle to Cradle zal de nieuwe maatstaaf worden voor alle soorten fabrikanten. Het blijft niet meer bij onze oude grondstoffen gescheiden in leveren, maar juist de oude grondstoffen te recyclen tot een nieuw hoogwaardig product met een nieuwe levenscyclus.
Daar is BSL Raambekleding al druk mee doende door onze ECO rolgordijn stoffen Planet en Rennaissance op te nemen in onze collectie. Die zijn vervaardigt uit oude PET flessen en restkatoen uit de kledingsbranche.

Cradle to Cradle in de projectmarkt
Met het merk MechoShade hebben wij een partner die een rolgordijn levert die voor 100% het Cradle to Cradle certificaat mag dragen. En niet alleen het doek zoals als vele andere merken.
BSL Raambekleding is als gecertificeerde partner dan ook druk aan de weg aan het timmeren om hier een standaard van te maken binnen de projectmarkt.

Toekomst
BSL Raambekleding is aangesloten bij MVO Nederland en doet zijn best de ideëen daarachter zo goed mogelijk na te streven binnen de gehele organisatie. Wij proberen een voorbeeld te zijn als producerend bedrijf om iets terug te doen voor het milieu en de maatschappij. We zullen ons in de toekomst nog meer bezig gaan houden met het Cradle to Cradle concept. Dat zal vooral zijn in de basismaterialen van al onze raambekledingssystemen. Ook zijn wij altijd gedreven op zoek naar nieuwe toepassingen en mogelijkheden.

Foto’s van BSL Raambekleding

Offerte aanvragen »