Shutters op maat

Gratis meten en advies door heel Nederland en België

Door jarenlange ervaring kijken we nét een stap verder, en dat ziet u terug in het eindresultaat.
BSL Raambekleding heeft alles in eigen hand, van inmeten tot montage. Zo bent u verzekerd van vakwerk en zijn alle situaties te voorzien. Van een enkel rond raam tot aan een complete woonboerderij.

Bij vragen of een afspraak inplannen, bel ons, of kom eens langs in onze showroom: 010-5 121 767

Basis shutter

€282
per m²

Basis shutter

De Basis shutter is voordelig en beschikt over alle benodigde opties. Gemaakt van lindehout omhulst met MDF.

Basis shutter bekijken »

Allround shutter

€313
per m²

Allround shutter

De Allround shutter is zeer uitgebreid in zijn keuze. Exclusief gemaakt van kwartier-gezaagd vol-lindehout.

Allround shutter bekijken »

Badkamer shutter

€352
per m²

Badkamer shutter

De badkamer shutter wordt gemaakt van hoogwaardige kunststof met aluminium kern. Speciaal voor vochtige ruimten.

Badkamer shutter bekijken »

Natural shutter

€400
per m²

Natural shutter van eikenhout

De Natural shutter gemaakt van Frans eikenhout, met kenmerkende houtnerven brengt dit een natuurlijke uitstraling.

Natural shutter bekijken »

Buiten shutter

€352
per m²

Buiten shutter

Weerbestendige aluminium shutters brengen de koloniale sfeer van binnen naar uw buitenterras.

Buiten shutter bekijken »

Special shutter

€423
per m²

Specials shutter

De Special shutter biedt een oplossing voor de uitgebreidste vormen. Rond, driehoekig of halfronde ramen.

Special shutter bekijken »

Shutters op maat

Shutters zijn het eenvoudigst te omschrijven als klap- of raamluiken met verstelbare horizontale lamellen of jaloezieën. Zonwerend, stijlvol en makkelijk zelf te verstellen.

Shutters zijn voorzien van horizontale houten lamellen die in elke stand instelbaar zijn. Overdag kunt u de shutters helemaal open zetten of de lamellen zo draaien dat er een optimale lichtinval ontstaat. ‘s Avonds sluit u uw ramen af voor meer privacy. Shutters kunnen gemaakt worden in diverse fabriekskleuren met een gekeurde NCN lak.

Allround shutters
De Basis- en Allround shutters worden door onze productielocatie in China geheel op maat voor u gemaakt. De Allround shutters zijn vervaardigd uit lindehout (ook wel basswood genoemd). Deze shutters hebben ongekende toepassingsmogelijkheden van schuine tot ronde ramen. Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren wit, en uit te breiden met een brede variatie aan extra opties zoals opdekscharnieren, afdeklijsten, tramklinken, midden-tilt, onderrails en bovenrails. Zo kunt u uw shutters tot in de kleinste details personalizeren.

Gemeten en gemonteerd
Na het maken van een meetafspraak komen we bij u op bezoek om de exacte afmetingen voor de shutters op te komen nemen, en passen wij uw offerte aan met eventuele extra wensen en juiste maten. Vervolgens vangen we aan met de productie van uw shutters. Na ongeveer 12-14 weken maken we een nieuwe afspraak voor het plaatsen en het monteren van uw shutters. U heeft zelf dus geen zorgen over de juiste montage van uw shutterpanelen.

Materiaal
Alle houtsoorten worden geïmporteerd vanuit Europa. Dit omdat de droogtijd van het hout dan optimaal is. Onze productielocatie levert alleen producten goedgekeurd voor de Europese markt. Tweemaal per jaar brengen onze medewerkers een bezoek aan de productielocatie in China voor het controleren van het volledige productieproces, bespreken van productvernieuwing en innovatieve shutter-oplossingen.

Bediening
De horizontale houten lamellen hebben aan weerszijden draaipennetjes die precies in de zijstijlen vallen. Bij de exclusieve Special shutters kan de kantelstok verbonden worden met alle horizontale houten shutter lamellen, zodat doormiddel van het op- en neer verplaatsen van de kantelstok alle lamellen tegelijk gedraaid worden.