Vouwgordijnen

vouwgordijnen
vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn strak hangende gordijnbanen. Geheel op maat gemaakt. Mét of zonder baleinen die zich dakpansgewijs opvouwen bij het ophalen. Zo kunt u de hoeveelheid zonlicht en privacy goed bepalen. De stofkeuze is bepalend voor de transparantie. Bestaande in verschillende uitvoeringen.

Groothandel / leverancier vouwgordijnen

BSL Raambekleding is al 25 jaar gespecialiseerd in raambekleding. Als eigen producent van lamellen, rolgordijnen en shutters. Maar ook als groothandel en leverancier van raambekleding. Doordat we groot inkopen kunnen wij zeer scherpe prijzen aanbieden. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een prijsopgave.

Soorten en uitvoeringen vouwgordijnen

Vouwgordijnen bestaan in verschillende uitvoeringen: Flat, Bar en Soft. U heeft de keuze uit half-lichtdoorlatende stoffen en verduisterende stoffen. Verduisterende stoffen zijn ideaal voor slaapkamers en presenteerkamers. Lichtdoorlatende zijn echte sfeermakers in bijvoorbeeld uw huiskamer. Ook zijn deze goed te gebruiken in studeerkamers en kantoren. Ook is het bij ons mogelijk een verduisterende voering te kiezen.

vouwgordijn_2

Offerte aanvragen »