Partners

De partners waar BSL Raambekleding dagelijks mee samenwerkt voor een nog betere service en ondersteuning van al onze klanten.

Bandalux

Bandalux logo

 

Homewizard

Homewizard logoMet HomeWizard als centraal punt in uw huisautomatisering stuurt u uw huis aan met de smartphone, tablet of desktop computer via een slimme app. De HomeWizard app werkt op de iPad, iPhone of Android tablet of smartphone.

BSL Raambekleding werkt intensief samen met HomeWizard aan de ontwikkeling van nieuwe elektrische zonwering producten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bedien draadloos je zonwering of rolluiken of laat ze automatisch zakken door HomeWizard ook te koppelen met een zonnesensor.

Stichting BlueDot

Stichting BlueDot logoStichting BlueDot helpt studenten van de Technische Universiteit Delft hun ontwerp in gelimiteerde oplage op de markt te brengen. BlueDot legt de link tussen het conceptuele werk van de studenten en de markt. Voor en door studenten functioneert de stichting als platform en als label.

Het platform BlueDot stelt een waardevolle leerervaring voorop. Door het samenbrengen van de kennis en ervaring van zowel de TU Delft als het bedrijfsleven, biedt BlueDot studenten de mogelijkheid tot het vercommercialiseren van hun product. Op deze manier ontstaat voor de talentvolle student een unieke mogelijkheid belangrijke praktijkervaring op te doen.

STUDIO 2010

STUDIO-2010 blinkt uit in beeld: van logo’s tot styling, drukwerk en fotografie. In hun eigenzinnige styling & ontwerpstudio in hartje Delft creëren ze concepten die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar die ook oprecht . Zij kijken met een frisse blik naar jouw bedrijf, merk of evenement, en openen je ogen voor een wereld aan nieuwe mogelijkheden.

Studio 2010 logo

Graphdude

Graphdude logoFrank Graphdude is onze huisfotograaf verantwoordelijk voor alle stylistische en exclusieve beeldproducties. De unieke en creatieve sfeerfotos van onze zonwering en raambekleding projecten zijn op locatie gemaakt door Graphdude.

Rob Noy

Rob Noy gebruikt verticale lamellen in zijn kunst. Ook wij hebben een bijdrage geleverd aan zijn materialen, zo waren onze lamellen te zien bij meerdere pop-up kunstwerken.

Rob Noy

TransMission

Transmission logoOnze producten worden geleverd door TransMission.

 

 

 

 

Tevens gebruiken we deze pagina om te linken met andere websites.