Herroepingsrecht in 2013

Het Herroepingsrecht voor consumenten bij het kopen op afstand, al dan niet telefonisch of via internet. Zo nu en dan krijgen we vragen van onze klanten hoe het nu precies met het herroepingsrecht zit.

Wij maken al onze producten speciaal voor u op maat, aan de hand van de afmetingen en specificaties die u aan ons opgeeft. Of u nu rolgordijnen, lamellen, horren, vouwgordijnen, shutters of jaloezieen besteld we maken alles op de millimeter nauwkeurig op maat.

Maatwerk producten vallen niet onder het herroepingsrecht, u kunt uw bestelde producten dus niet meer naar ons retourneren mocht het product u toch niet meer bevallen.

Om eventuele teleurstellingen te voorkomen sturen we u kosteloos kleurstalen van de door u gewenste kleuren toe. Zodat u alvast kunt kijken, voelen en proeven of de materialen en kleur wel bij uw interieur past. Met onze online meetinstructies en telefonische ondersteuning bij vragen proberen we u extra goed van dienst te zijn. Zodat u het herroepingsrecht helemaal niet nodig heeft.

Geplaatst in Algemeen

Geef een reactie