Op dit moment is het gebruik van “aardse” kleuren dé trend voor interieuren. Nu heeft uw buurman misschien al zijn muren geverfd, de sofa vervangen en de lamp weggegooid, maar waarom begint u niet eerst bij het veranderen van een van de subtielere dingen die een kamer een huiselijk gevoel geven: uw zonwering?

Wij hebben natuurlijk een divers assortiment van warme, huiselijke kleuren die hier perfect voor zijn. In een mum van tijd geeft u uzelf en uw gasten een huiselijk, gezellig gevoel. Daar is helemaal niet veel kluswerk voor nodig.

Nu is er natuurlijk nog de vraag: WELKE kleur past bij UW huiskamer? Daarom leveren wij gratis kleurstalen. Op deze manier kunt u zelf zien hoe het licht erop valt, hoe het past bij uw muren, en of de kleur wel helemaal was wat u verwachtte. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend. Nog voordat u alles heeft opgemeten kunt u zich al bezig houden met het interessantere werk: kijken welke kleur bij uw persoonlijkheid en uw kamer past.

Ook als u eenmaal gaat bestellen, zijn wij natuurlijk volledig bereid om u te helpen met iedere vraag die u heeft. Of kom eens langs bij de showroom! Daar krijgt u misschien een nog betere indruk van wat u aan het bestellen bent.