Wat is de prijs van verticale lamellen?

Net als bij het kopen van een auto of het opstellen van een offerte voor de verbouwing van je huis; de prijs van verticale lamellen kun je zo gek maken als je zelf wil.

Hoe groter, hoe duurder. De oppervlakte is een belangrijke bepalende factor voor de prijs van verticale lamellen. Extra opties en decoraties komen daar dan nog eens bovenop. Dan is er nog het verschil tussen gebruikte materialen zoals kunststof (PVC) of textiel stoffen lamellen, waarbij de grondstof van invloed is op de totaalprijs.

Handbediend of elektrisch op afstand bediend, witte rails of gekleurde rails. Wel of geen ingestikte ondergewichten, met of zonder kettinkjes. Allemaal voorbeelden van extra opties die de prijs van verticale lamellen mede bepalen.

Gelukkig kunt u bij BSL Raambekleding uw verticale lamellen direct uit de fabriek op maat laten maken en kosteloos laten verzenden. Zo proberen we bij BSL Raambekleding de prijs van verticale lamellen zo goedkoop mogelijk te houden.

Geplaatst in Lamellen