Paarse rolgordijnen

Na lang wachten zijn we blij verheugd te kunnen melden wederom een nieuwe kleur toe te kunnen voegen aan onze toch al zeer uitgebreide rolgordijnen collectie. De kleur van vandaag is Paars.

Donker paarse rolgordijnen, verduisterend voor in de slaapkamer of de sfeervolle woonkamer. Een nieuwe zeer gewilde kleur. Veel klanten zullen zeer verheugd zijn met deze toevoeging aan het assortiment.

Onze rolgordijnen zijn verduisterend verkrijgbaar in diverse kleuren. Of u nu rolgordijnen verduisterend, standaard of bijzonder rolgordijn voor de kinderkamer zoekt, we bieden project kwaliteit voor lage bouwmarkt prijzen. De speciaal voor u op maat gemaakte rolgordijnen zijn gemakkelijk te monteren.

We hebben onze snelle levertijd gecombineerd met een ongekende prijs en kwaliteit verhouding. De hoge kwaliteit rolgordijnen worden razendsnel door de pakket dienst van UPS bij u thuis bezorgd.

Geplaatst in rolgordijnen

Geef een reactie