Lange Lamellen bestellen

Vanaf heden is het voor iedereen binnen Nederland mogelijk om lamellen gordijnen breder of hoger dan 270cm te bestellen via Zonwering & Lamellen. We zijn verheugd met het nieuws dat we deze beperking hebben kunnen opheffen.

Lange lamellen gordijnen zeer interessant voor het bekleden en decoreren van grote raamkozijnen. Uitermate gewild en populair hebben we gemerkt uit de vele aanvragen die we kregen in de afgelopen maanden.

Door beperkingen in de maximale afmetingen die we konden verzenden via onze transport partners was het tot voor kort niet mogelijk om grote afmetingen lamellen gordijnen te bestellen als je niet in de regio Rotterdam / Den Haag woonde.

Lamellen op maat gemaakt met een breedte tot 5 meter en hoogte 4 of 5 meter, afhankelijk van het type en model zijn voor ons nu geen enkel probleem meer.

Een nieuwe partij die de verzending en bezorging van extreem grote pakketten bij consumenten aan huis. Dezelfde service zoals vaste klanten van ons gewend zijn, nu voor iedereen in heel Nederland.

Geplaatst in Lamellen

Geef een reactie