Waar worden verticale lamellen van gemaakt?

Verticale lamellen gordijnen worden bij BSL Raambekleding in drie verschillende soorten geproduceerd. Binnen deze drie soorten zijn er nog kleine verschillen te vinden. De meest in het oog springende kenmerken zijn…

 • Stoffen lamellen
  De zachte en flexibelere variatie in verticale lamellen. Stoffen lamellen zijn niet werkelijk van een textiel stof gemaakt, maar zijn geweven met kunststof draden, waardoor deze lamellen van textiel stof gemaakt lijken. Evengoed hebben we verticale lamellen in de collectie met een uitstraling van linnen doen. Door de open weving laten stoffen lamellen relatief veel licht door en zijn deze in de meeste gevallen niet verduisterend.
  .
 • Kunststof lamellen
  Gemaakt van PVC kunststof, hebben deze verticale lamellen een harde plastic uitstraling. De kracht van kunststof lamellen is dat ze, mits goed toegepast, ook een verduisterende werking kunnen hebben op grote ruimtes.
  .
 • Aluminium lamellen 
  Gemaakt van aluminium. In ons assortiment hebben we ook kunststof lamellen met een aluminium uitstraling, deze lamellen hebben als voordeel dat ze lichter van gewicht zijn dan aluminium lamellen en minder geluid maken als ze voor een open raam tegen elkaar klapperen.

Al deze lamellen worden volledig op maat gemaakt door BSL Raambekleding en razendsnel bij u thuis bezorgd. Hou er rekening mee dat sommige kleuren een langere levertijd hebben.

Geplaatst in Lamellen