Roljaloezieen of Duo-rolgordijnen?

zebra-roller-vooraanzichtEr bestaan heel veel verschillende namen voor ons nieuwste product. Rol-jaloezieen, duo-rolgordijnen, multi-weave of prestige gordijnen, zelf noemen we ze Zebra roller gordijnen.

Allemaal kunnen ze ongeveer hetzelfde, twee verschillende banen achter elkaar langs laten bewegen en op die manier een open of een volledig gesloten gordijnen creëeren. Een waanzinnig mooi en luxe uitgevoerd product, uitgevoerd met een dikwandig aluminium cassette aan de bovenzijde en een zware gesloten onderlat met geintegreerd rol mechanisme.

We hebben 33 verschillende kleuren in ons assortiment, uitsluitend gemaakt van hoogwaardig gefabriceerde stoffen. De combinatie van een transparante strook en een niet-doorzichtige strook geeft u ontelbaar veel mogelijkheden om de hoeveelheid licht of de mate van privacy in uw huiskamer te bepalen.

De zebra roljaloezieen zijn per direct verkrijgbaar via onze website www.zonwering-rolgordijnen.nl.

Geplaatst in rolgordijnen

Geef een reactie